Hydraulische oplossingen voor de automotive industrie maken wij!

Mobiele Hydrauliek: Betrouwbaarheid, creativiteit, oplossingsgericht en betaalbaar. Al meer dan 30 jaar zijn wij actief voor levering, montage, reparatie en onderhoud van hydraulische installaties aan  voertuigen. In onze werkplaats te Oud Gastel is een enthousiast team actief om deze werkzaamheden uit te voeren. Onze producten kom je tegen over de hele wereld!

Inmiddels kunnen wij wel zeggen dat we gespecialiseerd zijn in steunpoten met automatisch waterpassysteem en uitschuifwanden in voertuigen maar ook voor een laadklep, autolaadkraan of rolstoel lift ben je bij ons op het juiste adres. Heb je een elektrische uitdaging, ook dan ben je bij ons aan het goede adres.

Vakkennis, creativiteit, moderne hulpmiddelen en een up-to-date magazijn stellen ons in staat snel en efficiënt te werken en hebben voor elk probleem wel een passende oplossing.

Kwaliteit, service en duurzaamheid tegen een goede prijs zijn de kernwaarden van ons bedrijf. Met passie voor techniek werken wij aan een oplossing voor al uw speciale vraagstukken.

Wij bieden service op maat!

 

Waarom Mobiele Hydrauliek?


Vakkennis Wij hebben al meer dan 25 jaar ervaring


Slimme oplossingen op het gebied van automotive


Kwaliteit Door onze moderne hulpmiddelen en een up-to-date magazijn


Creatief Wij verzorgen betaalbare creatieve oplossingen

Corné, eigenaar van Mobiele Hydrauliek heeft al meer dan 25 jaar ervaring. Een betrouwbare partner voor uw automotive vraagstukken.