Laadkleppen

Wij leveren, monteren en repareren alle merken laadkleppen in verschillende uitvoeringen.

Ervaren medewerkers en een goed uitgerust onderdelenmagazijn zorgen er voor dat storingen snel verholpen kunnen worden. Storingen worden met voorrang behandeld en u kunt dan ook zonder afspraak bij onze werkplaats terecht. Indien noodzakelijk kunnen wij de reparatie op locatie uitvoeren. De meest voorkomende onderdelen voor o.a. Dhollandia, MBB, Anteo, Dautel en zepro hebben wij op voorraad.

Mobiele Hydrauliek levert en installeert tevens laadkleppen van Easyloader (laadklep in de auto). Ook voor een LPK (ARBO verplicht) bent u bij ons aan het juiste adres.

Bekijk ons hydraulische laadklepsysteem in actie.

Kiep opbouw

Nieuwbouw van kiep laadbakken op alle soorten auto’s.

Aanpassen van bestaande laadbak naar kiep laadbak, ook voor aanhangwagens.

Service en onderhoud aan uw kiep installatie.

Kranen

Levering, montage en onderhoud van auto laad,- en loskranen van alle merken op zowel nieuwe als bestaande voertuigen. Wij zijn gespecialiseerd in kranen op bijzondere voertuigen en monteren voornamelijk HIAB.

Steunpoten

Voor een stabiele opstelling van voertuigen.

De inrichting en opbouw van sommige voertuigen vereist vaak een goede stabiliteit, zoals bij medische voertuigen, sattelietverbindingsvoertuigen, mobiele kantoren of mobiele studio's.

Wij leveren, monteren en verlenen service aan verschillende soorten afstempelsystemen.

Schuifwanden

De schuifwand systemen worden gebruikt om meer binnenruimte te creëren, voor bijvoorbeeld tentoonstellingsvoertuigen, mobiele kantoren, campers, reportagewagens (mobiele studio). Het is mogelijk om hiermee bijvoorbeeld een oplegger uit te schuiven tot 75m2 vloeroppervlakte ! Onze schuifwanden hebben in uitgeschoven toestand een vlakke vloer.

Wij leveren en installeren de hydraulische componenten, de benodigde besturings,- en beveiligingssystemen om een schuifwandconstructie mogelijk te maken ook in bestaande voertuigen.

In overleg met de opdrachtgever wordt bepaald welk systeem het best toegepast kan worden en op welke manier Mobiele Hydrauliek ook bij de mechanische opbouw betrokken is.

Bekijk hier een complete steunpoot- en schuifwandsysteem in actie.

Rolstoelliften

Mobiele Hydrauliek levert en repareert sinds 1993 alle merken rolstoelliften, voor zowel bedrijven als particulier.

U kunt bij ons o.a. terrecht voor de merken AMF, Dhollandia, Ricon en Ratcliff. De meeste onderdelen zijn uit voorraad leverbaar.

Wij kunnen u adviseren in de keuze van de juiste lift voor uw voertuig of persoonlijke situatie en kunnen bestaande liften aanpassen aan uw wensen.

Wij leveren en installeren ook radiografische bedieningen van eigen fabrikaat voor het op afstand bedienen van uw achterklep/deur en functies van de lift.

Taxibedrijven, welke aangesloten zijn bij het TX keurmerk, kunnen bij ons terecht voor de verplichte LPK van de rolstoellift. Voor bedrijven die niet zijn aangesloten bij TX, bieden wij een eigen keurmerk. Keuring is verplicht gesteld door ARBO. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Parkeerhulp

Paaltje over het hoofd gezien?

Helaas gebeurt dat maar al te vaak. Voorkom voortaan parkeerschade door middel van een achteruitrijbeveiliging met sensoren of een camera.

Wij leveren en monteren professionele achteruitrijbeveilignigsystemen van het merk Bosch.

Afhankelijk van het voertuig wordt gekozen voor in,- of opbouwsensoren. Op verzoek van de klant wordt het weergavedisplay, welke licht,- en geluidsignalen geeft, achter,- of voorin in het voertuig geplaatst.